Bespreek uw idee! 06-236 704 11

Puur Boot

PUUR BOOT

Langenberg Jachtontwerp geeft de essentie van boten vorm in een klantspecifiek ontwerp. Wij leveren maatwerk, snijpakketten voor de zelfbouw van tijdloze stalen schepen en coördineren desgewenst de bouw voor u. We hebben vele modellen sloepen, vletten, cabin cruisers, zeiljachten en motorboten beschikbaar. Hoewel ze verschillen in maat en uitvoering, zijn ze allemaal (kosten)efficiënt en materiaalbesparend opgezet. Puur boot, noemen we dat. Een Langenberg jacht ademt Fries vakmanschap, 200 jaar familiegeschiedenis en past altijd naadloos. Dat ervaart u tijdens de bouw en zodra uw schip in de vaart genomen is.

Voor pleziervaart, beroepsvaart en werven
Wij leveren snijpakketten voor zelfbouw, maatwerkoplossingen voor de beroepsvaart (zoals rondvaartboten en vissersboten) en ontwerpen voor scheepswerven, die u kunt uitbrengen onder uw eigen vlag. Kijk rustig rond in ons brede aanbod van Langenberg Jachtontwerpen en neem contact met ons op voor een advies, een prijsopgave of een aangepast ontwerp. Want variëren in lengte, diepgang en indeling is bijna altijd mogelijk op basis van uw wensen.

Bouw uw droomschip
Droomt u ervan om uw eigen schip te bouwen? Dat kan met Langenberg Essentials, onze snijpakketten voor zelfbouw. We hebben ontwerpen voor vletten, sloepen, cabin cruisers, zeiljachten, aken en motorschepen voor u klaarliggen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, als open boot, uitgerust met een roef of voorzien van een stuurhut. Daarbij variëren ze in lengte. Met veel van onze snijpakketten kunt u vrijwel direct aan de slag om uw eigen schip te (laten) bouwen. Wij leveren daarvoor het gesneden staalmateriaal en de bouwtekening bij u of de werf van uw keuze aan. Desgewenst kunnen wij ook de volledige bouw voor u coördineren. En wilt u een afwijkende lengte, indeling, diepgang of opbouw? Dan passen wij het jachtontwerp graag voor u aan.

Slimme oplossingen voor de beroepsvaart
Als visser, rederij, provincie of gemeente moet u vaak rekening houden met de specifieke kenmerken van een gebied, waterweg, brug of oever. In nauw overleg met u bedenken we een slimme en efficiënte oplossing voor bijvoorbeeld een afwijkende lengte, draaicirkel, diepgang, hoogte of aanmeeroptie. Zo maakten we een speciaal jachtontwerp voor rondvaartboten in de smalle grachten van Leiden, een onbemand vuilwaterstation voor goed bereikbare en kostenefficiënte scheepstoiletafzuiging en een vissersboot met een aangepaste diepgang voor het wad rondom Texel. Uiteenlopende vragen waar een functionele toepassing voorop staat. Langenberg Specials zijn maatwerkoplossingen voor de beroepsvaart. Daag ons uit en u kunt vooruit.

Uniek voor scheepswerven
Langenberg Exclusives zijn onze unieke ontwerpen voor scheepswerven. Daarbij maken we zowel jachtontwerpen die aansluiten bij een bestaande lijn, passen we een specifiek schip of serie aan of ontwikkelen we een volledig nieuwe lijn, die vanzelfsprekend ook de kenmerken van uw werf draagt. Robuust, elegant, stoer of met een knipoog naar het vissersverleden. Welke stijl ook, ieder schip heeft uw signatuur en profiteert tegelijkertijd van de kenmerken van een Langenberg ontwerp. Solide en efficiënt opgezet en materiaal- en kostenbesparend ingericht. Oftewel, een schip dat letterlijk en figuurlijk goed in elkaar zit.