Bespreek uw idee! 06-236 704 11

EXCLUSIVES

SCHEPEN /

EXCLUSIVES

Langenberg Exclusives zijn unieke ontwerpen voor scheepswerven. Daarbij maken we zowel jachtontwerpen die aansluiten bij een bestaande lijn, passen we een specifiek schip of serie aan of ontwikkelen we een volledig nieuwe lijn, die vanzelfsprekend ook de kenmerken van uw werf draagt. Robuust, elegant, stoer of met een knipoog naar het vissersverleden. Welke stijl ook, ieder schip heeft uw signatuur en profiteert tegelijkertijd van de efficiënte en toepasbare kenmerken van een Langenberg ontwerp. Dus geen overbodige lassen, opbouwen en ruimtes, maar een schip dat letterlijk en figuurlijk goed in elkaar zit.

ONTWERP BESTAANDE LIJN

Opdrachtgever: Sturiër

Exclusief ontwerp: Sturiër 565 OC Dutchman

ONTWERP NIEUWE LIJN

Opdrachtgever: Overwijk Yachting
Exclusief ontwerp: Cabin Cruiser
De schepen in de Cabin Cruiser serie hebben een stoer uiterlijk met veel binnenruimte. De romp is een multiknikspant met een lange doorlopende kiel. Dit geeft tijdens het varen een goede stabiliteit en voorkomt zeeziekte. De Cabin Cruiser heeft standaard een stahoogte van 1,90 m.

Opdrachtgever: Cornelder
Exclusief ontwerp: Langenberg NXG
De Langenberg NXG is een modern motorschip met een tijdloze uitstraling. Met veel ruimte en oog voor een efficiënte indeling ontworpen. Doordat de voorsteven redelijk rechtop staat, konden we voorin een captain’s hut creëren met stahoogte en een groot bed. Een tweede hut met 2 bedden bevindt zich onder de stuurhut. De indeling bepaalt in dit geval de lengte van het schip.